Nume:
Statie Beton Suct - Suceava
E-mail:
office@suct.ro
Telefon:
0722 296 095
Telefon 2:
0230 533 531
Fax:
0230 525 032
Website:
http://www.suct.ro/
Adresa:
Suceava, Str. Aurel Vlaicu. Nr. 46, Jud. Suceava.
Facebook

Statie Beton Suct - Suceava
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

Varsta, pentru noi, este un motiv de bucurie. Pentru ca odata cu varsta vin experienta, cunostintele, intelepciunea. Din 1953, de la infiintare, am parcurs un drum in care am invatat continuu. Am incercat mereu sa combinam experienta si priceperea cu simtul de a le imbunatati in permanenta. Acesta este modul in care lucram astazi - imbinand ce este mai bun din trecut cu ce stim si invatam in fiecare zi in prezent.

Constructiile au cel mai mare impact asupra societatii. Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort si am cautat sa evoluam constant pentru a face posibila misiunea noastra, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii si la imbunatatirea vietii oamenilor.

Agregate de balastiera - Dotata cu o unitate moderna de sortare a agregatelor, SUCT livreaza atat balast in stare naturala cat si agregate sortate, de rau sau de concasare.

Betoane, mortare si prefabricate - Statia de betoane proprie realizeaza produse de calitate, acestea fiind fabricate dupa retete controlate de calculator, la care se respecta caracteristicile materialelor constitutive.  SUCT ofera servicii complete de logistica, transport al betoanelor, punerea in opera, incercari de laborator, prelevari de probe sau doar inchirieri de utilaje pentru transport.

Mixturi asfaltice - In dotarea tehnologica a companiei exista doua instalatii automatizate care fac parte din categoria utilajelor ecologice de ultima generatie, proiectate sa atinga performante inalte care permit chiar si cele mai pretentioase dozaje, utilizand aditivi de bitum, bitumuri polimerizate si mixturi asfaltice cu fibre.

Managementul societatii orientat in permanenta spre cerintele pietii vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii, prin oferirea in permanenta a unor solutii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare , cu respectarea normelor de siguranta si calitatea constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator. Personalul tehnic angajat este format in intregime din muncitori specializati cu o vechime de peste 10 ani in domeniul constructiilor. Experienta personalului in productie ne ofera disponibilitatea de a lucra in flux continuu atat pentru productia si livrarea de beton prospat pe piata judetului Suceava cat si pentru executia altor lucrari. Dotarile si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor. Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator. 

Servicii

Gama de produse/servicii: 
- constructii civile si industriale;
- constructii drumuri si poduri, regularizari cursuri de apa, ziduri de sprijin;
- instalatii alimentare apa si canalizare;
- productie de betoane, mortare si produse de balastiera;
- confectii metalice - prestatii cu mijloace de transport si utilaje;
- reparatii macarale turn, automacarale, poduri rulante in vederea autorizarii.

Galerie foto

Statie Beton Suct - Suceava
Statie Beton Suct - Suceava
Statie Beton Suct - Suceava
Statie Beton Suct - Suceava

© 2015 Copyright by statie-beton.com