Nume:
Statie Betoane & Prefabricate Diotech - Galati
E-mail:
diotechsistemebeton@yahoo.com
E-mail 2:
office@diotech.ro
Telefon:
0749 184 802
Telefon 2:
0336 435 580
Fax:
0336 435 580
Website:
http://www.diotech.ro/
Adresa:
Galati, Jud. Galati
Facebook

Statie Betoane & Prefabricate Diotech - Galati
Statie beton

Statie de Betoane – productie, livrare, transport beton cu si fara aditivi, balast stabilizat cu ciment, mortare de ciment, turnare cu autopompa de beton sau stationara, autobetoniere de 9 si 10 mc capacitate.

Detalii

Societatea noastra opereaza la nivel local prin cele 5 statii de betoane localizate in judetele Galati, Braila, si Tulcea. Produsele puse la dispozitie de compania noastra sunt reprezentate de intreaga gama de betoane, sape, mortare, produse care se adreseaza firmelor de constructii si persoanelor particulare ce dezvolta proiecte de contructii. In acelasi timp, oferim servicii de transport cu autobetoniere moderne cu capacitatii de la 10 mc la 7 mc, precum si serivicii de pompare beton cu autopompe cu lungimea bratelor de 24-36m si 49m.

Statiile de betoane din jud. Galati sunt amplasate in Comuna Tulucesti, respectiv oras Tecuci.

Sistemul de management integrat-calitate, mediu si protectia muncii adoptat decatre Societatiile DIOTECH SRL & BETOANE SI PREFABRICATE GL 2004 este in conformitate cu cerintele standardelor CE si este certificat de catre ICECON CERT BUCURESTI, certificat de conformitate nr. 0525, 0526, 0589, 0590 - 31.07.2020 respectiv SRAC certificate ISO nr. 3200, 4417, 8902 - 02.04.2014 pentru standardele ISO 45001:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015. Betoanele produse in statiile noastre sunt realizate in conformitate cu prevederile codului de practica CP 012/1-2007. Intreg personalul companiei este pregatit atat ca si experienta cat si ca pregatire profesionala pentru a oferi betoane si serivicii de cea mai buna calitate respectand asteptarile partenerilor nostrii.

Betonul este un material compozit obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa, realizearea se face in statii ecologice, automatizate si performante si il transporta la locul unde se realizeaza constructia. Este un material cu costuri scazute pe tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere. Din punct de vedere ecologic, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii. In prezent, firma noastra ofera clientilor sai betoane, proiectate si construite pe baza tehnologiilor de ultima ora, care permit atingerea unor performante superioare privind urmatoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, respectarea normelor de mediu

In prezent, oferim clientilor nostrii betoane din cele 5 statii, care permit atingerea unor performante superioare privind urmatoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, respectarea normelor de mediu.

Servicii

Gama de produse/servicii:

- Beton;

- Sape;

- Mortare;

- Produse de balastiera.

Transport beton - pentru a impiedica segregarea betonului proaspat, firma pune la dispozitia clientilor servicii de transport cu autobetoniere moderne, de capacitati de 10 mc. Impiedicarea segregarii este necesara pentru a asigura pastrarea caracteristicilor dorite si a lucrabilitatii betonului.
Pompare beton - este un serviciu important oferit de compania noastra  Cea mai eficienta metoda de turnare, consta  in utilizarea pompei de beton, metoda oferind urmatoarele avantaje:

- versatilitate pe verticala si pe orizontala;

- turnare rapida si fara sincope;

- mentinerea calitatii betonului.

Oferte speciale

Managementul calitatii reprezinta garantia obtinerii de produse care sa respecte intocmai proprietatile proiectate. Betoanele produse in statiile noastre sunt realizate in conformitate cu prevederile codului de practica CP 012/1-2007.  Testele de laborator sunt efectuate in conformitate si la frecvente impuse de standardele in viguare intr-un laborator autorizat de gradul II in Galati. Societatea dispune si de un laborator propriu pentru efectuarea incercarilor zilnice la ciment, agregate precum si la betonul livrat. In vederea verificarii calitatii componentelor betonului, ciment, agregate, aditivi, apa, cat si a betonului ca produs finit in baza incercarilor efectuate societatea elibereaza declaratii de conformitate pentru betonul produs si livrat. Prin tehnologia utilizata, DIOTECH S.R.L SI BETOANE SI PREFABRICATE GL 2004 S.R.L acopera atat cerintele tot mai complexe de pe piata constructiilor (calitate, conformitate, promptitudine), cat si respectarea normelor din ce in ce mai exigente de protectie a mediului.

Galerie foto

Statie Betoane & Prefabricate Diotech - Galati
Statie Betoane & Prefabricate Diotech - Galati
Statie Betoane & Prefabricate Diotech - Galati
Statie Betoane & Prefabricate Diotech - Galati

© 2015 Copyright by statie-beton.com